«Фінансовий контролінг на підприємстві». Відкрита лекція доцента кафедри ФБСС Людмили Бражник для здобувачів спеціальності 072

06 травня 2024 року на факультеті Обліку та фінансів відбулася відкрита лекція доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування Людмили Василівни Бражник для здобувачів вищої освіти ОПП Фінанси, банківська справа та страхування 072 Фінанси, банківська справа та страхування.

Тематика відкритої лекції: «Фінансовий контролінг на підприємстві». Згідно з планом лекції були висвітлені наступні питання:

  1. Сутність, необхідність та основні завдання фінансового контролінгу.
  2. Система раннього попередження та реагування (СРПР) і методи контролінгу.

Лекцію супроводжував влучно підібраний презентаційний матеріал, відповідно зазначеній тематиці, що дозволило лекторові застосовувати прийоми розповіді, показу, характеристики, пояснення, коментування і зберегти стійку увагу слухачів на протязі всього заняття. Під час проведення заняття здобувачі вищої освіти з цікавістю сприймали навчальний матеріал, брали участь у бесіді та відповідали на поставлені питання.

Органічне застосовування різноманітних методів та прийомів педагогічного впливу сприяло активізації їх пізнавальної діяльності та засвоєнню програмних результатів.

На відкритому лекційному занятті були присутні: завідувач навчально-методичного кабінету відділу моніторингу та забезпечення якості освіти Япринець Тетяна Сергіївна, декан факультету обліку та фінансів Безкровний Олександр Валентинович, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Зоря Олексій Петрович, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Дорошенко Ольга Олександрівна.

Педагогічна майстерність лектора, темп і стиль викладу матеріалу сприяло засвоєнню поданого матеріалу здобувачами вищої освіти третього курсу ОС Бакалавр спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.