Timac Agro Ukraine: інновації в агрономії та кар’єрні можливості

 

25 березня розпочався Тиждень навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології, в рамках якого відбулася гостьова лекція для студентів Полтавського державного аграрного університету від компанії Timac Agro Ukraine.

Марія Черевко, фахівчиня з підбору персоналу, розповіла про 11-річний успішний розвиток компанії та наголосила на можливостях працевлаштування та стажування для молодих фахівців.

Юрій Чикриж, продакт-менеджер, підкреслив важливість добрив для розвитку агрокультур, детально ознайомив з асортиментом і характеристиками продукції Timac Agro Ukraine, наголосивши на їх унікальних властивостях і перевагах.

Завершальним етапом лекції стала інтерактивна сесія запитань і відповідей, під час якої студенти мали змогу вільно поспілкуватися зі спікерами й отримати компетентні відповіді на свої запитання.

Гостьова лекція від компанії Timac Agro Ukraine зацікавила студентів, адже вони одержали цінну інформацію про інноваційні досягнення в агрономії, перспективи кар'єрного зростання та особливості добрив від одного з лідерів ринку. 

Подібні лекції є прикладом плідної співпраці між аграрними компаніями та навчальними закладами, яка має значний потенціал для розвитку агросектора України.